-
1. Lunchgerechten
-
2 Bourgondische kroketten met brood
€ 6,50 -
12 uurtje
€ 9,95kopje tomatensoep, 2 sneetjes brood met ham, kaas en een kroket -
Noorse gerookte zalm op landbrood wit of bruin
€ 9,50met kappertjes, rode ui en een frisse mosterddille dressing -
geitenkaas op landbrood wit of bruin
€ 7,50warm geserveerd, met Balsamicostroop, gedroogde tomaat, walnoten en honing -
gezond op landbrood wit of bruin
€ 7,50met beenham, jonge kaas, gekookt eitje en salade -
hete kip op landbrood wit of bruin
€ 8,50roergebakken kippendijen met groenten en cashewnoten -
Carpaccio op landbrood wit of bruin
€ 9,50carpaccio van het rund met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise
-
-
2. Salades
-
Vissalade
€ 15,50Met verschillende gerookte vissoorten en een mosterddressing -
Thaise beefsalade
€ 18,50Met champignons, ui en paprika -
Warm geitenkaasje
€ 13,50Verpakt in bladerdeeg met een balsamicodressing -
Hete kip Salade
€ 13,50Roergebakken kippendijen met groenten en cashewnoten
-
-
3. Voorgerechten
-
Gerookte zalm
€ 11,50met mosterddille dressing -
Carpaccio van het rund
€ 11,50Met parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een balsamicodressing -
Garnalencocktail
€ 12,50met cocktailsaus -
Uiensoep
€ 6,50met croutons en Parmezaanse kaas -
Tomatensoep
€ 6,50met basilicum -
Breekbrood met aïoli/ tapenade
€ 5,50
-
-
4. Hoofdgerechten
Al onze gerechten worden geserveerd met frites en een frisse salade.-
Vegetarische lasagne
€ 16,50courgette, aubergine, tomaten- saus en gegratineerd met kaas -
Kibbeling
€ 16,50met remouladesaus -
Katwijks Vispotje
€ 17,50in een romige saus -
Sliptong
€ 19,00In de roomboter gebakken, geserveerd met citroen -
Kabeljauw
€ 18,00met antiboise -
Spareribs
€ 18,50Sous-vide gegaard met een huisgemaakte marinade -
BIEFSTUK
€ 20,50met pepersaus -
Schnitzel xxl
€ 17,50Geserveerd met citroen -
Varkenshaas saté
€ 17,00Roergebakken op Willy's wijze met ui en champignons
-